ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Κέντημα

Η επιλογή του καλύτερου δώρου – από την ευρεία συλλογή προϊόντων μας – για τις διαφημιστικές σας ανάγκες είναι μόνο το ήμισυ της εξίσωσης της επιτυχίας.
Η εμφάνιση του λογότυπου ή του μηνύματός σας έχει εξίσου μεγάλη σημασία. Προκειμένου να διασφαλίσουμε την υλοποίηση της εικόνας του εμπορικού σας σήματος, παρέχουμε διάφορες τεχνολογίες εκτύπωσης, από παραδοσιακές μεθόδους έως τις πιο σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες.

 

Κεραμική εκτύπωση

Η κεραμική εκτύπωση χρησιμοποιείται για την επισήμανση κούπες, ποτήρια και ορισμένα μεταλλικά αντικείμενα με τη χρήση ειδικών κεραμικών χρωμάτων που ψήνονται σε υψηλή θερμοκρασία. Η ετικέτα τοποθετείται στο προϊόν παρόμοια με την εκτύπωση μεταφοράς και στη συνέχεια ψήνεται σε κλίβανο.

Ψηφιακή εκτύπωση

Η ψηφιακή εκτύπωση χρησιμοποιείται για την αποτύπωση χάρτινων προϊόντων και ένθετων χαρτιού σε ποιότητα φωτογραφίας. Τα ένθετα χαρτιού μπορούν να παραχθούν σε διάφορα μεγέθη και σχήματα.

Εποξειδικό doming

Το εποξειδικό doming είναι μια μοναδική τεχνολογία εκτύπωσης, η οποία χρησιμοποιεί αυτοκόλλητα εκτυπωμένα σε πλήρες χρώμα, καλυμμένα με ρητίνη 2 συστατικών. Ως αποτέλεσμα, το επεξεργασμένο αυτοκόλλητο θα έχει τρισδιάστατη εμφάνιση. Τα λογότυπα με εποξειδικό θόλο μπορούν να παραχθούν σε προσαρμοσμένα σχήματα και είναι ανθεκτικά στις ακτίνες UV.

Ψηφιακή μεταφορά

Η ψηφιακή εκτύπωση μεταφοράς είναι μια σύγχρονη, έγχρωμη εναλλακτική λύση στην παραδοσιακή εκτύπωση μεταφοράς. Το σχέδιο εκτυπώνεται σε φωτογραφική ποιότητα σε χαρτί μεταφοράς με ειδικό ψηφιακό εκτυπωτή και στη συνέχεια εφαρμόζεται στο προϊόν με θερμική πρέσα. Η τεχνολογία ψηφιακής μεταφοράς δεν έχει κανένα περιορισμό στο μέγεθος ή το σχήμα των αποτυπώσεων.

Ψηφιακή μεταφορά κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων

Η ψηφιακή εκτύπωση μεταφοράς σε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα είναι μια παραλλαγή της ψηφιακής εκτύπωσης μεταφοράς που έχει βελτιστοποιηθεί για τη δημιουργία μακροχρόνιων και ανθεκτικών εκτυπώσεων σε ρούχα και αξεσουάρ. Για να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια της εκτύπωσης, πλύνετε τα ρούχα κάτω από 40 βαθμούς Κελσίου.

Χάραξη

Η χάραξη χρησιμοποιεί λέιζερ για τη σήμανση της επιφάνειας ενός προϊόντος. Η επιφάνεια του προϊόντος ουσιαστικά καίγεται κατά τη διαδικασία για την ανάπτυξη του λογότυπου. Ακόμη και μικρά λογότυπα μπορούν να εκτυπωθούν με μεγάλη ακρίβεια. Η χάραξη εφαρμόζεται σε μεταλλικά, ξύλινα, γυάλινα και ορισμένα πλαστικά προϊόντα.

Περιστροφική χάραξη

Η περιστροφική χάραξη χρησιμοποιεί λέιζερ για τη σήμανση της επιφάνειας κυλινδρικών προϊόντων. Με τη βοήθεια μιας ειδικής περιστροφικής συσκευής, το προϊόν που χαράσσεται περιστρέφεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκτύπωσης, επιτρέποντας ένα μεγάλο αποτύπωμα που τυλίγει το αντικείμενο. Η περιστροφική χάραξη εφαρμόζεται σε μεταλλικά, ξύλινα, μπαμπού, γυάλινα και ορισμένα κεραμικά προϊόντα.

Αποτύπωση σε ανάγλυφο

Η αποτύπωση είναι μια κομψή διαδικασία που αλλάζει την επιφάνεια του υλικού που έχει αποτυπωθεί, σχηματίζοντας ένα τρισδιάστατο αποτύπωμα. Το αποτύπωμα αυτό επιτυγχάνεται με την πίεση μιας ειδικά κατασκευασμένης μήτρας στην επιφάνεια του προϊόντος.

Υπερεκτύπωση Inkjet

Η εκτύπωση μελάνης χρησιμοποιείται για την αποτύπωση επίπεδων επιφανειών σε πλήρες χρώμα με ειδικό εκτυπωτή inkjet υψηλής ταχύτητας. Καθώς η υπερεκτύπωση inkjet δεν χρησιμοποιεί λευκά μελάνια, τα χρώματα της εκτύπωσης ενδέχεται να επηρεάζονται από το βασικό χρώμα του προϊόντος. Η υπερεκτύπωση inkjet εφαρμόζεται σε πορώδη υλικά, όπως το χαρτί, το φυσικό μπαμπού και το ξύλο.

Εκτύπωση με ταμποναριστή εκτύπωση

Η τυπωμένη εκτύπωση είναι η πιο δημοφιλής, παραδοσιακή μέθοδος επισήμανσης με μελάνι. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιεί ένα ταμπόν σιλικόνης για να μεταφέρει μελάνι σε ένα αντικείμενο με λεπτές λεπτομέρειες και υψηλή ακρίβεια, εφαρμόσιμη σε ένα ευρύ φάσμα υλικών. Η εκτύπωση με ταμπόν επιτρέπει την επισήμανση καμπύλων επιφανειών.

Χάραξη ουράνιου τόξου

Η χάραξη Rainbow είναι μια ειδική τεχνολογία χάραξης με λέιζερ, η οποία χρησιμοποιεί ακτίνες λέιζερ διαφορετικού μήκους κύματος για την επίτευξη έγχρωμων αποτυπώσεων σε μεταλλικά αντικείμενα, χωρίς τη χρήση μελανιών ή χημικών ουσιών.

Περιστροφική μεταξοτυπία

Η περιστροφική μεταξοτυπία είναι ένα ειδικό είδος μεταξοτυπίας για την επισήμανση φιαλών. Η κυλινδρική μηχανή μεταξοτυπίας περιστρέφει το προϊόν παράλληλα με τη γάζα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνεχείς εκτυπώσεις σε όλη την επιφάνεια του προϊόντος.

Περιστροφική εκτύπωση UV LED

Η περιστροφική εκτύπωση UV LED είναι μια ψηφιακή, πλήρως έγχρωμη διαδικασία επισήμανσης για τη δημιουργία αποτυπωμάτων φωτογραφικής ποιότητας απευθείας στην επιφάνεια κυλινδρικών και κωνικών αντικειμένων, επιτρέποντας ένα μεγάλο αποτύπωμα που τυλίγει το αντικείμενο. Οι περιστροφικές αποτυπώσεις UV LED επικαλύπτονται με διαφανές βερνίκι για εξαιρετική εμφάνιση και επιπλέον ανθεκτικότητα.

Εκτύπωση οθόνης

Η μεταξοτυπία είναι μια παραδοσιακή διαδικασία ετικετοποίησης με μελάνι, για επίπεδα ή ισοπεδώσιμα προϊόντα, με υψηλή αντοχή και ακρίβεια χρώματος. Κατά τη διαδικασία της μεταξοτυπίας το μελάνι πιέζεται απευθείας στην επιφάνεια του προϊόντος μέσω μιας γάζας και στη συνέχεια σταθεροποιείται με θερμική επεξεργασία.

Εξάχνωση

Η εκτύπωση εξάχνωσης είναι μια πλήρως έγχρωμη, ψηφιακή τεχνική σήμανσης με φωτογραφική ποιότητα. Τα σχέδια εκτυπώνονται με ειδικό μελάνι σε χαρτί μεταφοράς και στη συνέχεια πιέζονται με θερμότητα στην επιφάνεια του προϊόντος. Η εξάχνωση εφαρμόζεται μόνο σε ανοιχτόχρωμο πολυεστέρα και προϊόντα με επίστρωση εξάχνωσης.

Εκτύπωση μεταφοράς

Η εκτύπωση μεταφοράς βασίζεται στην παραδοσιακή μεταξοτυπία, ωστόσο, αντί να εκτυπωθεί απευθείας με μεταξοτυπία πάνω σε ένα αντικείμενο, το σχέδιο εκτυπώνεται σε χαρτί μεταφοράς και στη συνέχεια εφαρμόζεται με θερμική πρέσα. Η εκτύπωση μεταφοράς εφαρμόζεται σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι της μεταξοτυπίας.

Τεχνολογία UV led

Η εκτύπωση UV LED είναι μια πλήρως έγχρωμη, ψηφιακή διαδικασία σήμανσης που χρησιμοποιεί μελάνια που σκληρύνονται με υπεριώδη ακτινοβολία. Τα λογότυπα εκτυπώνονται απευθείας στην επιφάνεια του προϊόντος σε υψηλή ανάλυση, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται στιγμιαίες αποτυπώσεις φωτογραφικής ποιότητας.

Εκτύπωση φιλμ Vision

Η εκτύπωση UV LED είναι μια πλήρως έγχρωμη, ψηφιακή διαδικασία σήμανσης που χρησιμοποιεί μελάνια που σκληρύνονται με υπεριώδη ακτινοβολία. Τα λογότυπα εκτυπώνονται απευθείας στην επιφάνεια του προϊόντος σε υψηλή ανάλυση, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται στιγμιαίες αποτυπώσεις φωτογραφικής ποιότητας.

Αυτοκόλλητο βινυλίου

Τα αυτοκόλλητα βινυλίου είναι ψηφιακά εκτυπωμένα έγχρωμα αυτοκόλλητα αυτοκόλλητα που εφαρμόζονται σε διάφορα προϊόντα, τα οποία διαφορετικά είναι δύσκολο να εκτυπωθούν. Τα λογότυπα αυτοκόλλητων βινυλίου μπορούν να παραχθούν σε διάφορα μεγέθη και σχήματα.

Κεραμική λευκή εκτύπωση

Η λευκή κεραμική εκτύπωση είναι μια ειδική τεχνολογία πλήρους έγχρωμης εκτύπωσης για λευκά κεραμικά προϊόντα, η οποία βασίζεται στην κεραμική εκτύπωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας